Afwerkranden voor de Horren

Kleuren Afwerk Randen

Onze horren worden met melamine randen afgewerkt. Dit geeft heel veel mogelijkheden voor wat betreft dessins en geeft een luxueuze en strakke uitstraling. Horren met deze randen zijn zeer flexibel, maar hou er rekening mee dat deze horren niet helemaal dubbel gevouwen kunnen worden omdat de afwerkrand dan zou kunnen breken. Pas er ook voor op om onze horren voor ramen te hangen waar tijdens de zomer langdurig en niet verduistert de zon op staat, en hierdoor de temperatuur flink kan oplopen (boven de 28 °C voor lange tijd).

Hieronder een paar voorbeelden hoe de hor met rand er uit kan zien. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Standaard afwerkingen

Rand standaard witReinwit (RAL9010)


Luxueuze  afwerk randen

Naast Reinwit kunnen wij ook andere kleuren en randen met houtstructuur leveren, hiervoor rekenen wij een meerprijs van € 0,20 per 10 cm of €2,00 per m. Voor de meeste horren geeft dit een meerprijs tussen de € 6,00 en € 8,00. Hieronder in de afbeelding Carrousel vind je voorbeelden van luxere afwerkranden die wij kunnen leveren. We kunnen niet garanderen dat alle kleuren altijd voorhanden zijn, maar er zijn genoeg alternatieven dus er zal altijd wel een geschikte rand naar jouw keuze zijn. Ook kan  de kleur er in het echt iets anders uitzien dan op de foto en kunnen er per hor kleine kleurverschillen optreden omdat we bij één hor soms gebruik moeten maken van verschillende leveringen. Hou er rekening mee dat deze afwerkranden iets minder breed zijn dan het onderliggende tape en kan dus iets zichtbaar zijn door het horgaas heen. In de meeste gevallen zal dit echter nauwelijks opvallen.

Afbeelding Carrousel bestaat uit twee pagina’s  Klik op de afbeelding voor een vergroting. Je kunt je voorkeur doorgeven via de rekenmodule.

Hou er rekening mee dat het metaalband altijd wit van kleur is, en dat kan op donkere kozijnen soms minder goed uitkomen. Je kunt het metaalband zonder problemen met dezelfde verf als het kozijn in kleur schilderen en dan valt dit nauwelijks meer op. Wel het metaalband eerst ontvetten en na het schilderen de verf een week laten uitharden voordat je de hor weer ophangt. Anders kunnen er verf resten op het magneetband achterblijven.