Over onze unieke raamhorrenFlexibel raamhor
Hor met rits voor uitzetijzer.

Hor met dubbele rits voor twee uitzetijzers
Hor met twee ritsen
voor dubbel raam.
5 raamhorren in verschillende uitvoeringen.
Hor in 5 verschillende uitvoeringen.

Onze raamhorren zijn uniek op het gebied van bevestiging, afwerking, flexibiliteit, dikte (5 mm), lage prijs, en de mogelijkheid om de hor te gebruiken in combinatie met alle raam uitzetijzers (uitzetters). Wij leveren ook naar België en in overleg ook naar andere landen binnen Europa.

De hor worden bevestigd door middel van een uniek bevestigingssysteem, namelijk een magneet bevestigingssysteem. Dit systeem maakt het mogelijk de hor flexibel te maken en zijn deze eenvoudiger te bevestigen en af te halen dan horren met profielen. In het menu vind je een link naar een pagina met meer uitleg over het Bevestigings systeem.

Het flexibele bevestigingssysteem maakt het mogelijk de hor geschikt te maken voor ramen met uitzetijzers. Wij hebben hiervoor een unieke oplossing gevonden die dit mogelijk maakt. Kijk voor meer info in het menu Ramen met uitzetijzers en zie de eeste video rechts. Ook is de hor maar 5 mm dik, dus ook meestal geschikt voor ramen met daarvoor rolgordijnen of jaloezieën. Let er wel op dat er geen steunen in de weg zitten en kijk ook even of er inderdaad genoeg ruimte is. Eventueel kan het rolgordijn of jaloezie altijd een stukje verplaatst worden. Met extra bevestigings magneetjes kunnen onze horren ook voor een schuin (Velux) dakraam bevestigd worden.

Je kunt het metaalband ook een anti-roest behandeling geven, dit is aan te bevelen bij vochtige ruimtes en aan te geven in de rekenmodule op de bestel pagina.

buiten hor Buiten hor

De hor wordt afgewerkt door middel van professionele randen met een ruime keuze uit dessins zoals diverse houtsoorten of een aluminium look. Standaard wit of zwart is natuurlijk ook mogelijk. Op de meeste afbeeldingen en filmpjes op deze site zie je nog afwerking met Nylon band, deze zullen in de loop van de tijd vervangen worden door afbeeldingen met de nieuwe afwerking. Je kunt de soorten afwerk randen kiezen in het menu bij Afwerk randen.

Door dit simpele systeem kunnen we de kosten laag houden en ziet de hor er toch zeer professioneel uit. Voor een kaal hor van 50 x 100 cm betaal je bijvoorbeeld € 40,00 excl. verzendkosten. Dit is tot 50% goedkoper dan op maat gemaakte horren met aluminium frame of rol horren van de gerenommeerde horren fabrikanten.

Ook is het heel eenvoudig om het raam te openen zonder de hele hor uit het raam te hoeven halen… makkelijk om bijvoorbeeld een dekbed te luchten. De hor kan opengehouden worden door onze speciale dunne supermagneetjes. Deze magneetjes kunnen ook gebruikt worden voor extra bevestiging als de hor ver opengetrokken moet worden tijdens het openen van het raam. Kijk voor meer info over deze magneetjes in het menu bij Extra magneetjes.

Voorzet horren zijn normaal gesproken alleen geschikt voor naar buiten draaiende / kiepende ramen. De hor met magneetbevestiging kan ook buiten gebruikt worden en is hierdoor ook geschikt voor naar binnen draaiende / kiepende ramen.

Je kunt in het rechtermenu via de rekenmodule de prijs voor jouw hor berekenen. Voer wel de juiste maten in en kijk hiervoor eerst op onze opmetenpagina via het menu. Je kunt via de rekenmodule gelijk de bestelling kopiëren en in het aanvraag formulier plakken die je eerst kunt openen via het Contact / Bestellen formulier. Hier kun je natuurlijk ook terecht voor vragen.

Wij maken gebruik van standaard donker grijs horgaas van gecoat glasfiber.

Rekenmodule