Prijzen / Garantie / Disclaimer


Via de rekenmodule in het rechter menu kun je de prijs van jouw hor(ren) berekenen. Bij elk volgend hor (t/m 4e) berekenen wij € 2,00 korting. Voor het 2e en volgende hor hoef je geen verzendkosten te betalen. Vanaf drie horren in één bestelling hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Deze opties kun je aangeven in de rekenmodule en na de berekening kun je de offerte aanvraag versturen als je jouw naam, e-mail en eventueel mobiele nummer (voor SMS) hebt ingevuld.

Garantie:

  • Wij geven een jaar garantie op materiaal en constructie fouten.
  • Wij controleren het horgaas op weef fouten, maar kleine (weef) foutjes in het horgaas valt niet onder de garantie omdat de fabrikant dit niet terug neemt.
  • Soms komt het voor dat tijdens transport, montage of na opbergen een stukje van de rand afbreekt of de rand breekt en er zo een kleine scheur ontstaat. Neem dan contact met ons op en dan kunnen we een stukje afwerkrand in kleur opsturen die je op maat kunt knippen en overheen kan plakken waardoor de rand bijna onzichtbaar te repareren is. Als lijm kun je hiervoor (evt. transparante) bison kit of bison tix (druipt niet) gebruiken. Tijdens de fabricage kunnen we ook gebruik maken van deze reparatie mogelijkheid.

Disclaimer:

  • Omdat alle horren op maat moeten worden gemaakt, maken en leveren wij deze pas na volledige vooruitbetaling.
  • Wij kunnen geen horren terugnemen die volgens de opdracht juist op maat zijn gemaakt en daarom voeren we altijd uitgebreide controles in samenspraak met de klant uit om verkeerde bestellingen te voorkomen. Mocht het toch mis gaan door een foute opgave van de klant, dan proberen we altijd een goede oplossing te zoeken.

Rekenmodule