Prijzen / Garantie / Disclaimer


Via de rekenmodule in het rechter menu kun je de prijs van jouw hor(ren) berekenen. Bij elk volgend hor (t/m 5e) berekenen wij elke keer € 2,00 meer korting. Voor het 2e en volgende hor hoef je geen verzendkosten te betalen. Vanaf drie horren in één bestelling hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Deze opties kun je aangeven in de rekenmodule en na de berekening kun je de offerte aanvraag versturen als je jouw naam, e-mail en eventueel mobiele nummer (voor SMS) hebt ingevuld.

Garantie:

  • Wij geven een jaar garantie op materiaal en constructie fouten.
  • Wij controleren het horgaas op weef fouten, maar kleine (weef) foutjes in het horgaas vallen niet onder de garantie omdat de fabrikant van het horgaas dit ook als correct accepteert en niet terugneemt.
  • Tips Voor schoonmaak, onderhoud en reparatie kun je terugvinden in het menu Montage / Onderhoud

Disclaimer:

  • Omdat alle horren op maat moeten worden gemaakt, maken en leveren wij deze pas na volledige vooruitbetaling.
  • Wij kunnen geen horren terugnemen die volgens de opdracht juist op maat zijn gemaakt en daarom voeren we altijd uitgebreide controles in samenspraak met de klant uit om verkeerde bestellingen te voorkomen. Mocht het toch mis gaan door een foute opgave van de klant, dan proberen we altijd een goede oplossing te zoeken.
  • Let op: als het metaalband van het kozijn verwijderd wordt, kunnen er foam resten achterblijven. Dit kan verwijderd worden, maar dit is wel een klusje. De eerste resten kunnen voorzichtig met een plamuurmes verwijderd worden. Daarna kan met wasbenzine de laatste lijmresten verwijderd worden. Dabo’s Design is niet verantwoordelijk voor schade aan het kozijn veroorzaakt door onze horren.

Rekenmodule