Schrijf een Review

Naam
Email
Rating
Bericht

Reviews

★★★★★
5 5 1
Wij zijn erg tevreden over de horren met ritsen. Erg mooi zijn ze en de motage was heel eenvoudig, kortom : een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Super slim, super makkelijk en nog fraai ook! Werkt perfect, prijs is prima en de levering verliep vlot! Ik ben gelukkig en mug-vrij :-)

★★★★★
5 5 1
We hebben er lang naar gezocht maar hier dus gevonden: voor ons dubbel raam met uitzetijzers een goede hor. Goede communicatie vooraf (tis een beetje lastig raam), goede levering en een fantastisch product. Mooi, gemakkelijk te plaatsen en het werkt! Enig commentaar: zorg dat jullie wat gemakkelijker te vinden zijn op internet.

★★★★★
5 5 1
Erg mooi en functioneel product. Lang gezocht naar oplossing voor een schuin dakraam. Ideaal! Professionele service. Snel en pro-actief.

★★★★★
5 5 1
Machtig mooi spul. Zeker bij geringe ruimte i.v.m. luxaflex , ziet er erg netjes uit !!!

★★★★★
5 5 1
Hor snel geleverd, uitstekende communicatie, goede handleiding, maar vooral een prima product! Super!

★★★★★
5 5 1
Horren besteld voor 3 ramen. Super snelle levering en wat een mooi produkt. Voor ons de ideale oplossing. Bijna onzichtbaar op het kozijn. Ga er zeker nog meer bestellen!

★★★★★
5 5 1
Heel tevreden over de goede service en snelle levering.Het ziet er heel goed uit en was makkelijk te bevestigen.Prima communicatie.

★★★★★
5 5 1
Supergoed. Handig bestelsysteem. Zorgvuldig overleg om zeker te zijn van de maten. Goede informatie, prima handleiding. En heel snel!

★★★★★
5 5 1
Wat een mooie horren en bovenal wat een betrokken en professioneel contact met Ellen. Alle communicatie loopt via een overzichtelijk systeem en bij mijn specifieke vragen werd ook heel fijn meegedacht. Ook de betaling, de levering en de montage instructies worden helder vermeld. En ook een fout (van mijn kant) is heel bereidwillig en netjes opgelost. Heel hartelijk dank daarvoor Ellen!

★★★★★
5 5 1
Begin juni contact gehad omtrent het bestellen van een hor. Heen en weer gemaild om de juiste oplossing te realiseren, en uiteindelijk gisteren de hor ontvangen. Duurde wat langer door een evenement wat er tussen in viel, netjes over geïnformeerd. De hor past perfect, en doet uitstekend z'n werk! Montage was eenvoudig Heel erg blij mee.

★★★★★
5 5 1
Goede communicatie en super resultaat! Zal hier in de toekomst zeker weer bestellen.

★★★★★
5 5 1
Nette vlotte levering. Goede communicatie en zeer tevreden over het resultaat!

★★★★★
5 5 1
Super horren en enorm goede service (eerder geleverd vanwege onze vakantie en altijd snelle reactie ontvangen tijdens het bestelproces). Ik raad deze horren en dit bedrijf aan iedereen aan!

★★★★★
5 5 1
Prima product. Snelle levering. Alleen de magneetstrippen zijn vlijmscherp. Bij de drie bestelde horren 3 sneetjes in de vingers. Aldoende leert men, bij vastdrukken: blijf weg van de randjes. Heb ik ervoor over, zit mooie strak tegen het kozijn. Aanbevolen.

★★★★☆
4 5 1
Hor is geweldig en makkelijk te plaatsen. Kwaliteit is ook goed. Dus kan het zomaar zijn dat we t.z.t. nog een bestelling doen.

★★★★★
5 5 1
Dankzij het meedenkwerk eindelijk een hor kunnen vinden voor een 'lastig' raam. Snelle reactie, snelle levering. Eenvoudige montage. Top

★★★★★
5 5 1
Ok, ik heb twee linkerhanden. Maar dit was een eitje. Magneetstrip op het kozijn plakken en hor erop. 5 min. werk en klaar. Ziet er netjes uit. Bij het bestellen had ik de lengte en breedte maat verkeerd ingevoerd. Dankzij de opmerkzaamheid van dabo heb ik dat kunnen herstellen. Goede service en snelle levering, laat de beestjes maar komen!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben de magnetische hor voor in ons raam besteld bij Dabo. Dit is de enige plek waar je een hor kunt laten maken die ook past op een 'ouderwets' naar buiten draaiend raam, met een vast-zet-ijzer dat naar binnen steekt. Een heel slim ontwerp, van super goeie kwaliteit! Het bevestigen vraagt even wat zorg maar als je het eenmaal snapt, gaat het moeiteloos. Het gaas is stevig, degelijk en toch zo subtiel dat je er heel goed doorheen kunt kijken en bijna geen hor ziet, erg mooi. De bevestigingsstrips zijn ook super netjes. Enige kleine kanttekening: het zou nog mooier zijn als ook de rits in een kleur gekozen kan worden. Misschien heb ik niet gezien dat er keuze is, maar nu hebben we een zwarte rits op voor de rest witte bevestigingsranden. Het is zeker niet lelijk en kan prima, maar een witte rits zou het totaal bijna onzichtbaar maken, op witte kozijnen. Maar: hier zijn we erg gelukkig met deze hor! En ook de service en communicatie zijn vlekkeloos en heel prettig verlopen. Ik kan iedereen deze oplossing aanraden, je hebt er voor jaren en jaren een fantastische oplossing mee!

★★★★★
5 5 1
Horren passen perfect een mooi systeem! En zeker een goede service en levering!