Je kunt hier jouw review opgeven

Naam
Email
Rating
Bericht

Reviews

★★★★★
5 5 1
We hebben er lang naar gezocht maar hier dus gevonden: voor ons dubbel raam met uitzetijzers een goede hor. Goede communicatie vooraf (tis een beetje lastig raam), goede levering en een fantastisch product. Mooi, gemakkelijk te plaatsen en het werkt! Enig commentaar: zorg dat jullie wat gemakkelijker te vinden zijn op internet.

★★★★★
5 5 1
Erg mooi en functioneel product. Lang gezocht naar oplossing voor een schuin dakraam. Ideaal! Professionele service. Snel en pro-actief.

★★★★★
5 5 1
Machtig mooi spul. Zeker bij geringe ruimte i.v.m. luxaflex , ziet er erg netjes uit !!!

★★★★★
5 5 1
Hor snel geleverd, uitstekende communicatie, goede handleiding, maar vooral een prima product! Super!

★★★★★
5 5 1
Horren besteld voor 3 ramen. Super snelle levering en wat een mooi produkt. Voor ons de ideale oplossing. Bijna onzichtbaar op het kozijn. Ga er zeker nog meer bestellen!

★★★★★
5 5 1
Heel tevreden over de goede service en snelle levering.Het ziet er heel goed uit en was makkelijk te bevestigen.Prima communicatie.

★★★★★
5 5 1
Supergoed. Handig bestelsysteem. Zorgvuldig overleg om zeker te zijn van de maten. Goede informatie, prima handleiding. En heel snel!

★★★★★
5 5 1
Wat een mooie horren en bovenal wat een betrokken en professioneel contact met Ellen. Alle communicatie loopt via een overzichtelijk systeem en bij mijn specifieke vragen werd ook heel fijn meegedacht. Ook de betaling, de levering en de montage instructies worden helder vermeld. En ook een fout (van mijn kant) is heel bereidwillig en netjes opgelost. Heel hartelijk dank daarvoor Ellen!

★★★★★
5 5 1
Begin juni contact gehad omtrent het bestellen van een hor. Heen en weer gemaild om de juiste oplossing te realiseren, en uiteindelijk gisteren de hor ontvangen. Duurde wat langer door een evenement wat er tussen in viel, netjes over geïnformeerd. De hor past perfect, en doet uitstekend z'n werk! Montage was eenvoudig Heel erg blij mee.

★★★★★
5 5 1
Goede communicatie en super resultaat! Zal hier in de toekomst zeker weer bestellen.