Schrijf een Review

Naam
Email
Rating
Review
Reviews Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 45 reviews.
5 1

★★★★★
De horren zien er prachtig uit. En wat een oplossing, die horren met een rits. De montage was ook nog eens eenvoudig. Kortom, prima horren voor een scherpe prijs. TOP!!
- Marcel Kamphuis

★★★★★
Bedankt voor de hor! Ben er erg blij mee. Zit super goed en makkelijk te monteren.
- Marloes

★★★★★
Vandaag onze horren binnen gekregen voor onze gehele woning we waren best een beetje huiverig om zo te bestellen zonder iets gezien te hebben maar toch de gok genomen, we waren er benieuwd want het moest echt perfect zijn aangezien onze woning helemaal verbouwd is en we het strak en professioneel wouden hebben.Nou dat is gelukt, wat een uitvinding is dit zeg, en het ziet er super netjes uit, je ziet bijna niet dat er horren voor de ramen zitten en ze zijn tot op de cm passend!!1 hor was kapot gegaan door de verzending maar dit word gelijk keurig opgelost en we krijgen een nieuwe.Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit echt aanraden!!!Heel fijn om straks een vlieg vrij huis te hebben.
- Annelies Bouman

★★★★★
Wij zijn erg tevreden over de horren met ritsen. Erg mooi zijn ze en de motage was heel eenvoudig, kortom : een aanrader!
- Dylano

★★★★★
Super slim, super makkelijk en nog fraai ook! Werkt perfect, prijs is prima en de levering verliep vlot! Ik ben gelukkig en mug-vrij :-)
- Nanno

★★★★★
We hebben er lang naar gezocht maar hier dus gevonden: voor ons dubbel raam met uitzetijzers een goede hor. Goede communicatie vooraf (tis een beetje lastig raam), goede levering en een fantastisch product. Mooi, gemakkelijk te plaatsen en het werkt! Enig commentaar: zorg dat jullie wat gemakkelijker te vinden zijn op internet.
- Vincent van der Voort

★★★★★
Erg mooi en functioneel product. Lang gezocht naar oplossing voor een schuin dakraam. Ideaal! Professionele service. Snel en pro-actief.
- Dennis

★★★★★
Machtig mooi spul. Zeker bij geringe ruimte i.v.m. luxaflex , ziet er erg netjes uit !!!
- harry Paulussen

★★★★★
Hor snel geleverd, uitstekende communicatie, goede handleiding, maar vooral een prima product! Super!
- Bert Landsmeer

★★★★★
Horren besteld voor 3 ramen. Super snelle levering en wat een mooi produkt. Voor ons de ideale oplossing. Bijna onzichtbaar op het kozijn. Ga er zeker nog meer bestellen!
- Anja van Prooijen

★★★★★
Heel tevreden over de goede service en snelle levering.Het ziet er heel goed uit en was makkelijk te bevestigen.Prima communicatie.
- Karin

★★★★★
Supergoed. Handig bestelsysteem. Zorgvuldig overleg om zeker te zijn van de maten. Goede informatie, prima handleiding. En heel snel!
- Frans Labberton

★★★★★
Wat een mooie horren en bovenal wat een betrokken en professioneel contact met Ellen. Alle communicatie loopt via een overzichtelijk systeem en bij mijn specifieke vragen werd ook heel fijn meegedacht. Ook de betaling, de levering en de montage instructies worden helder vermeld. En ook een fout (van mijn kant) is heel bereidwillig en netjes opgelost. Heel hartelijk dank daarvoor Ellen!
- Anita

★★★★★
Begin juni contact gehad omtrent het bestellen van een hor. Heen en weer gemaild om de juiste oplossing te realiseren, en uiteindelijk gisteren de hor ontvangen. Duurde wat langer door een evenement wat er tussen in viel, netjes over geïnformeerd. De hor past perfect, en doet uitstekend z'n werk! Montage was eenvoudig Heel erg blij mee.
- Raimon

★★★★★
Goede communicatie en super resultaat! Zal hier in de toekomst zeker weer bestellen.
- MP