Schrijf een Review

Naam
Email
Rating
Review
Reviews Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 54 reviews.
5 1

★★★★★
Na lang zoeken op het internet kwam ik uit bij deze website. Ik zocht voor mijn ramen met uitzet boompjes en gepaste hor, en die vond ik op deze website. Na mijn eerste bestelling nog meer besteld. Super kwaliteit! De horren passen precies qua kleur bij mijn schilderwerk, je ziet bijna niet dat er een hor voorhangt en de magneten strip is bijna onherkenbaar door dezelfde kleur als mijn verf op het kozijn, ook erg fijn!. Het contact tussen hun en mij was erg goed, snel, duidelijk en vriendelijk.
- Melleny

★★★★★
Twee horren besteld ivm uitzetijzers. Beide perfect op maat, echt ideaal systeem, zien er tiptop uit. Lukte zelfs om stukje achter luxaflex te bevestigen. Absoluut aanrader.
- Renee

★★★★★
Top horren zeker bij ramen met een uitzet-boompje. Top service: wij hadden een hor verkeerd gemeten en deze werd zonder kosten ingekort. Service , advies en qualiteit erg goed en zeker aan te bevelen. Monteren een fluitje van een cent.
- Jan Zoodsma

★★★★★
Na wat Google op raamhorren bij Dado`s Design flexibele raamhorren uit gekomen. Filmpje bekeken voor raam met uitzetijzer. Prima oplossing om dit met een rits te sluiten. Makkelijk en duidelijk inmeten, offerte gevraagd van 2 raamhorren. Redelijk snel een offerte gekregen en besteld. Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Na ontvangst van mijn raamhorren, kozijnen goed met wasbenzine ontvet, even goed de positie van de magneet strippen bepaald, eerst de bovenste strip, dan de zijkanten en als laatste de onderste strip. Fluitje van een cent prima te doen. Zeer tevreden. Bedankt.
- Geert

★★★★★
Geweldig! Na wat zoeken op Google, kwam ik de site tegen op internet. Had eerst voor 3 ramen besteld. Waren namelijk maten waar geen standaar hor op kan. Goede service, snelle levering en echt een heel mooi resultaat. Zeer makkelijk aan te brengen. Ik ben helemaal fan. Direct ook voor de 5 ramen beneden besteld. Wederom topservice. Ik kan het iedereen aanraden. Familie en vrienden die het hebben gezien, waren ook allemaal zeer positief en geïnteresseerd.
- Marloes

★★★★★
Horren ontvangen. Ik heb hele rare maten, geen mogelijkheid tot gewone horren en toen kwam ik uit bij deze. Ze zijn helemaal TOP. Makkelijk te bevestigen. 5 minuten en ze hangen. Heel blij mee. Bedankt, Groet, Irene
- Irene

★★★★★
Unieke, mooi op maat gemaakte hor, en makkelijke montage. Ook eenvoudig weer van het kozijn af te halen. Hij hangt superstrak! Het was even spannend iets te bestellen zonder het gezien te hebben bij een winkel die we verder ook niet kenden, maar wij zijn er ontzettend blij mee en zouden het iedereen aanraden.
- Vera en Luuk

★★★★★
Na lang zoeken zijn we bij Dabo Design beland voor horren voor onze ramen met uitzetijzer. Na fijne communicatie over en weer de horren besteld. Met behulp van de handleiding was de montage zo gedaan met een perfect eindresultaat. We zijn er heel blij mee en raden deze horren zeker aan!
- Marc

★★★★★
Heb ze net opgehangen. Wat een top oplossing! De montage was zo makkelijk, ben helemaal blij!
- Gaby

★★★★★
De horren zien er prachtig uit. En wat een oplossing, die horren met een rits. De montage was ook nog eens eenvoudig. Kortom, prima horren voor een scherpe prijs. TOP!!
- Marcel Kamphuis

★★★★★
Bedankt voor de hor! Ben er erg blij mee. Zit super goed en makkelijk te monteren.
- Marloes

★★★★★
Vandaag onze horren binnen gekregen voor onze gehele woning we waren best een beetje huiverig om zo te bestellen zonder iets gezien te hebben maar toch de gok genomen, we waren er benieuwd want het moest echt perfect zijn aangezien onze woning helemaal verbouwd is en we het strak en professioneel wouden hebben.Nou dat is gelukt, wat een uitvinding is dit zeg, en het ziet er super netjes uit, je ziet bijna niet dat er horren voor de ramen zitten en ze zijn tot op de cm passend!!1 hor was kapot gegaan door de verzending maar dit word gelijk keurig opgelost en we krijgen een nieuwe.Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit echt aanraden!!!Heel fijn om straks een vlieg vrij huis te hebben.
- Annelies Bouman

★★★★★
Wij zijn erg tevreden over de horren met ritsen. Erg mooi zijn ze en de motage was heel eenvoudig, kortom : een aanrader!
- Dylano

★★★★★
Super slim, super makkelijk en nog fraai ook! Werkt perfect, prijs is prima en de levering verliep vlot! Ik ben gelukkig en mug-vrij :-)
- Nanno

★★★★★
We hebben er lang naar gezocht maar hier dus gevonden: voor ons dubbel raam met uitzetijzers een goede hor. Goede communicatie vooraf (tis een beetje lastig raam), goede levering en een fantastisch product. Mooi, gemakkelijk te plaatsen en het werkt! Enig commentaar: zorg dat jullie wat gemakkelijker te vinden zijn op internet.
- Vincent van der Voort