Laatste Nieuws..

Zoals jullie zien is de site weer online.

Wederom in mijn eigen beheer. Echter om er zo weinig mogelijk werk aan te hebben, kun je geen nieuwe ideeen meer insturen. Sorry.18 Juni 2011. Eindelijk weer eens een update! Een uitleg hoe je een zadeldekje maakt voor een BOOMLOOS zadel! Kijk snel bij de 'crea's'

4 Juli 2009, dankzij draaakje van bokt.nl heb ik een DAZENVAL toegevoegd op de site!!

27 Mei 2009, Eindelijk de site upgedated! Dat was wel nodig!! Had een hoop foto's liggen nog. die vind je onder het kopje 'jullie crea's' :-)

Mei 2009, eindelijk een nieuw GASTENBOEK! :) Ik weet dat deze site al een tijd niet is upgedated, en ik heb nog het een en ander liggen, maar ik beloof dat ik alles binnenkort erop zal zetten! :)

Ik zie in het gastenboek dat jullie daar allemaal vragen gaan stellen.. Niet doen, want ik lees dat gastenboek eens in de paar maanden, en dat schiet natuurlijk niet op!! Mail me met je vragen, en als je computer dat niet aan kan, stuur me dan via BOKT een PM, ik heet Dabo! [klik hier voor mijn Bokt-Profiel]

23 september. eindelijk heb ik de site weer upgedated. De 2007-wedstrijd uitslagen heb ik van de index gehaald. Uitslagen en foto's vind je hier:
Dekjes [aantal: 20]
Dekens [aantal: 7]
Overige spullen [aantal: 16]

28 juli. Een halstertouw toegevoegd! Kijk op de pagina van de Halsters.

1 juli. De uitslag van de wedstrijd is bekend!

6 maart. Borsttuig toegevoegd.

21 januari De rest van de achterstand ook maar even weggewerkt! Dekjes, dekens toegevoegd. Ook een vliegenfrontriem met foto's en uitleg. (Word bestand)

16 januari 2007. Een showhalster toegevoegd. Ik heb nog meer dingetjes liggen die toegevoegd moeten worden.. Ik beloof dat binnenkort te doen! :-)

23 november. Eindelijk weer eens een update. 2 tips bij 'overige'.

4 april, een halster toegevoegd. Er komen nog foto's bij!

3 april. Toegevoegd een hartslagmeter, en wat foto's van jullie creabea's. Voornamelijk dekjes, maar ook een mooie blingbling frontriem! Tevens het 'recept' voor lichtgewicht springbalkjes geplaatst, zie 'Hindernissen'.

25 maart. Ik ben zelf weer crea gemaakt, ik heb de zomer in mijn bol! Met deze bananentas ga je straks heerlijk op buitenrit! :-) (kijk bij Zadeltoebehoren)

11 maart. Ik heb vandaag eindelijk wat foto's weer toegevoegd. Werd tijd! Dekjes, en een mooie camouflage zweetdeken van Fredt.

12 februari. De uitslag van de wedstrijd, alle foto's die zijn ingezonden, en alle winnaars in alle categorieen vind je vind je HIER. Deze wedstrijd was naar aanleiding van het CREA-TOPIC op www.bokt.nl

In januari 2006 komt Janneke (0ojannekeo0) met het idee om een wedstrijd te organiseren. Leuk plan! In verschillende categorieen kon er gestreden worden. Er zijn veel leuke inzendingen, deze zijn HIER te vinden. Na het sluiten van de inzend-termijn ging de verkiezing van start! Veel bokkers stemden op hun favoriete item, in alle categorieen.

8 januari 2006. Ik heb de pagina's 'jullie crea's' verwijderd. Om het overzichtelijker te maken heb ik al jullie crea's op de pagina geplaatst waar ze horen.. dus dekjes op de dekjes pagina, enz. enz.. Verder nog wat dingetjes veranderd, en volgens mij ben ik de tel kwijt.. ohja, er zit een VERKIEZING aan te komen!! hou het 'doe-het-zelf' topic in de gaten!!

3 januari 2006. Allereerst iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat het een leuk, en creatief jaar mogen worden voor iedereen!
Eindelijk heb ik tijd om deze site weer even uptedaten :-) Nieuw zijn de dekengespsokjes. (kijk bij 'dekens') en lekker warm voor de winter: een muts-voor-onder-je-cap! (kijk bij 'winterwarm')

20 november, Westernpad toegevoegd. (kijk bij 'dekjes')

5 november, Halssjaal toegevoegd.

29 oktober, een lik-it houder toegevoegd.

26 oktober. Nog een dekje van Janneke toegevoegd, en beugelriemhoesjes van mezelf :-) En toen kwam Janneke met het goede idee om een aparte pagina te maken met JULLIE Crea's!! Bij deze dus.

22 oktober. Foto-collage toegevoegd. Niet echt iets voor je paard, maar meer voor jezelf...

1oktober. Ik ben met wat sub-categorieen bezig, om de boel wat overzichtelijk te maken. Dus alle dekens bij elkaar, enz... Under construction!

17 september. Tips over kruiden toegevoegd. Zie onder 'overige'.

16 september. Bling bling halster toegevoegd. (Halster versieren) en.. een longeerdekje! (2 eigenlijk). Tevens... een zadelonderlegger (bont!) toegevoegd. Met foto's!! Tot slot een Seat-saver toegevoegd. Ook van bont.

4 september. Vanaf vandaag heeft de crea-site een eigen domein! (en een nieuwe lay-out!)

2 september. Vandaag een halsterhoofdstel en dekjeshouder toegevoegd.

30augustus. Dekje bewerken toegevoegd.

29 augustus. Leuke borstel toegevoegd bij 'borstel versieren'.

27 augustus 2005. Showhalster toegevoegd.

26augustus 2005. Dekje versieren, Uitrijdeken, Massagehandscoen en Cross-rope-bridle toegevoegd!

25 augustus 2005. Frontriem, Borsttuig, Singelbontje en een Gastenboek toegevoegd.

24 augustus 2005. Slofteugel en Bijzetteugels toegevoegd.

23 augustus 2005. Zadelzeep, Transportbeschermers, Vastzet-ketting, Geisoleerde waterbak, Bakletters en Zadelhoes toegevoegd.

22 augustus 2005. Vandaag een vliegenfrontriem toegevoegd.

21 augustus 2005. Waterflesjeshouder, Hulpteugelbevestigingsdingetje, Singelsokjes, Vliegendeken, naambordje en hoest-liksteen toegevoegd.

20 augustus 2005. Zadeltassen, beschilderde borstel, en scoubidoe hoofdstel toegevoegd

19 augustus 2005. Ik orden de site wat, de crea's op alfabetische volgorde.. wel zo overzichtelijk! Twijfel nog aan het lettertype, dit vind ik wel een mooie (Verdana) maar de kleur.. wit? of toch beter paars? Wat vinden jullie?

Op 6 juli 2005 heb ik, Dabo de site overgenomen, en zit nu op een (tijdelijk) adres in mijn paardje's site. (http://narbella.mine.nu) Misschien dat ik er een nieuw domein voor ga aanmaken :D

***************************

Op 31-05-2005 is er een nieuwe layout op de website gezet.
De onderwerpen worden nog aangevuld.
Heb je zelf nog crea's stuur ze dan in!
Bij bijna alle crea's staan nu foto's!


Voeg deze site aan je favorieten toe.

Copyright © 2005-2013 Ellen aka Dabo. All rights reserved.