Flexibele horren – vliegenramen

Flexibele Magnetische Raamhorren

Geschikt voor ramen met uitzetijzers of uitzetters.

 • Flexibel

  Flexibele, op maat gemaakte dunne voorzet horren / vliegenramen met magneet bevestiging. Ook geschikt voor schuine (Velux) dakramen en leverbaar met Poll-Tex pollen werend gaas. Kijk ook bovenaan onder Horren menu.

 • Eenvoudig openhouden

  Hor hoeft niet geheel uitgenomen hoeft te worden om bijvoorbeeld een dekbed te luchten. Extra sterke magneetjes kunnen worden meegleverd om de hor open houden – zie ook video rechts of < klik hier >.

 • Dunne Horren

  Hor is 5 mm dik, dus eventueel geschikt voor ramen met rolgordijnen of jaloezieën.

 • Afwerkranden

  Ruime keuze uit kleuren en structuren, waaronder veel houtsoorten, waarmee je de afwerkrand van de hor kunt afstemmen op jouw kozijn of interieur.

 • Montage en Extra magneetjes

  Eenvoudige en snelle montage door de handige magneetbevestiging. Eventueel kunnen extra sterke magneetjes bijgeleverd worden voor extra bevestiging of om de hor open te houden. Door deze magneetjes is het ook mogelijk om horren voor schuine (Velux) ramen te plaatsen.

 • Voorzetraam

  Komt er veel kou door jouw (enkelglas) raam tijdens de winter en heb je veel last van condens? Omdat er metaalband op het kozijn is geplaatst vanwege de bevestiging van onze horren, kun je dit nu ook gebruiken om eenvoudig zelf en tegen geringe kosten een Plexiglas voorzetraam te maken die deze problemen kunnen voorkomen. Meer info – hier – .

 • Innovatief

  De innovatieve ideeën die zijn toegepast op onze producten, zijn vastgelegd bij het BBIE.

 • Informatieve links

  Kijk – hier – voor de muggenradar.
  Bekijk – hier – de uitzending Effectief Muggen Weghouden Uit Je Huis.

Reviews

Flexibele horren - vliegenramen Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 54 reviews.
5 1

klik – hier – om de reviews te bekijken.

★★★★★
Na lang zoeken op het internet kwam ik uit bij deze website. Ik zocht voor mijn ramen met uitzet boompjes en gepaste hor, en die vond ik op deze website. Na mijn eerste bestelling nog meer besteld. Super kwaliteit! De horren passen precies qua kleur bij mijn schilderwerk, je ziet bijna niet dat er een hor voorhangt en de magneten strip is bijna onherkenbaar door dezelfde kleur als mijn verf op het kozijn, ook erg fijn!. Het contact tussen hun en mij was erg goed, snel, duidelijk en vriendelijk.
- Melleny

★★★★★
Twee horren besteld ivm uitzetijzers. Beide perfect op maat, echt ideaal systeem, zien er tiptop uit. Lukte zelfs om stukje achter luxaflex te bevestigen. Absoluut aanrader.
- Renee

★★★★★
Top horren zeker bij ramen met een uitzet-boompje. Top service: wij hadden een hor verkeerd gemeten en deze werd zonder kosten ingekort. Service , advies en qualiteit erg goed en zeker aan te bevelen. Monteren een fluitje van een cent.
- Jan Zoodsma

★★★★★
Na wat Google op raamhorren bij Dado`s Design flexibele raamhorren uit gekomen. Filmpje bekeken voor raam met uitzetijzer. Prima oplossing om dit met een rits te sluiten. Makkelijk en duidelijk inmeten, offerte gevraagd van 2 raamhorren. Redelijk snel een offerte gekregen en besteld. Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Na ontvangst van mijn raamhorren, kozijnen goed met wasbenzine ontvet, even goed de positie van de magneet strippen bepaald, eerst de bovenste strip, dan de zijkanten en als laatste de onderste strip. Fluitje van een cent prima te doen. Zeer tevreden. Bedankt.
- Geert

★★★★★
Geweldig! Na wat zoeken op Google, kwam ik de site tegen op internet. Had eerst voor 3 ramen besteld. Waren namelijk maten waar geen standaar hor op kan. Goede service, snelle levering en echt een heel mooi resultaat. Zeer makkelijk aan te brengen. Ik ben helemaal fan. Direct ook voor de 5 ramen beneden besteld. Wederom topservice. Ik kan het iedereen aanraden. Familie en vrienden die het hebben gezien, waren ook allemaal zeer positief en geïnteresseerd.
- Marloes

Language ►►
Skip to content