Flexibele horren – vliegenramen

Flexibele Magnetische Raamhorren

Geschikt voor ramen met uitzetijzers of uitzetters.

 • Flexibel

  Flexibele, op maat gemaakte dunne voorzet horren / vliegenramen met magneet bevestiging. Ook geschikt voor schuine (Velux) dakramen en leverbaar met Poll-Tex pollen werend gaas. Kijk ook bovenaan onder Horren menu.

 • Eenvoudig openhouden

  Hor hoeft niet geheel uitgenomen hoeft te worden om bijvoorbeeld een dekbed te luchten. Extra sterke magneetjes kunnen worden meegleverd om de hor open houden – zie ook video rechts of < klik hier >.

 • Dunne Horren

  Hor is 5 mm dik, dus eventueel geschikt voor ramen met rolgordijnen of jaloezieën.

 • Afwerkranden

  Ruime keuze uit kleuren en structuren, waaronder veel houtsoorten, waarmee je de afwerkrand van de hor kunt afstemmen op jouw kozijn of interieur.

 • Montage en Extra magneetjes

  Eenvoudige en snelle montage door de handige magneetbevestiging. Eventueel kunnen extra sterke magneetjes bijgeleverd worden voor extra bevestiging of om de hor open te houden. Door deze magneetjes is het ook mogelijk om horren voor schuine (Velux) ramen te plaatsen.

 • Scherpe prijzen

  Zeer concurrerende prijzen: 50% goedkoper dan de op maat gemaakte voorzet horren met aluminium profielen of rolhorren.

 • Voorzetraam

  Komt er veel kou door jouw (enkelglas) raam tijdens de winter en heb je veel last van condens? Omdat er metaalband op het kozijn is geplaatst vanwege de bevestiging van onze horren, kun je dit nu ook gebruiken om eenvoudig zelf en tegen geringe kosten een Plexiglas voorzetraam te maken die deze problemen kunnen voorkomen. Meer info – hier – .

 • Innovatief

  De innovatieve ideeën die zijn toegepast op onze producten, zijn vastgelegd bij het BBIE.

 • Informatieve links

  Kijk – hier – voor de muggenradar.
  Bekijk – hier – de uitzending Effectief Muggen Weghouden Uit Je Huis.

Reviews

Flexibele horren - vliegenramen Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 50 reviews.
5 1

klik – hier – om de reviews te bekijken.

★★★★★
Geweldig! Na wat zoeken op Google, kwam ik de site tegen op internet. Had eerst voor 3 ramen besteld. Waren namelijk maten waar geen standaar hor op kan. Goede service, snelle levering en echt een heel mooi resultaat. Zeer makkelijk aan te brengen. Ik ben helemaal fan. Direct ook voor de 5 ramen beneden besteld. Wederom topservice. Ik kan het iedereen aanraden. Familie en vrienden die het hebben gezien, waren ook allemaal zeer positief en geïnteresseerd.
- Marloes

★★★★★
Horren ontvangen. Ik heb hele rare maten, geen mogelijkheid tot gewone horren en toen kwam ik uit bij deze. Ze zijn helemaal TOP. Makkelijk te bevestigen. 5 minuten en ze hangen. Heel blij mee. Bedankt, Groet, Irene
- Irene

★★★★★
Unieke, mooi op maat gemaakte hor, en makkelijke montage. Ook eenvoudig weer van het kozijn af te halen. Hij hangt superstrak! Het was even spannend iets te bestellen zonder het gezien te hebben bij een winkel die we verder ook niet kenden, maar wij zijn er ontzettend blij mee en zouden het iedereen aanraden.
- Vera en Luuk

★★★★★
Na lang zoeken zijn we bij Dabo Design beland voor horren voor onze ramen met uitzetijzer. Na fijne communicatie over en weer de horren besteld. Met behulp van de handleiding was de montage zo gedaan met een perfect eindresultaat. We zijn er heel blij mee en raden deze horren zeker aan!
- Marc

★★★★★
Heb ze net opgehangen. Wat een top oplossing! De montage was zo makkelijk, ben helemaal blij!
- Gaby

Language ►►