Flexibele horren – vliegenramen

Flexibele Magnetische Raamhorren

Geschikt voor ramen met uitzetijzers of uitzetters.

 • Flexibel

  Flexibele, op maat gemaakte dunne voorzet horren / vliegenramen met magneet bevestiging. Ook geschikt voor schuine (Velux) dakramen. Kijk ook bovenaan onder Horren menu.

 • Eenvoudig openhouden

  Hor hoeft niet geheel uitgenomen hoeft te worden om bijvoorbeeld een dekbed te luchten. Extra sterke magneetjes kunnen worden meegleverd om de hor open houden – zie ook video rechts of < klik hier >.

 • Dunne Horren

  Hor is 5 mm dik, dus eventueel geschikt voor ramen met rolgordijnen of jaloezieën.

 • Afwerkranden

  Ruime keuze uit kleuren en structuren, waaronder veel houtsoorten, waarmee je de afwerkrand van de hor kunt afstemmen op jouw kozijn of interieur.

 • Montage en Extra magneetjes

  Eenvoudige en snelle montage door de handige magneetbevestiging. Eventueel kunnen extra sterke magneetjes bijgeleverd worden voor extra bevestiging of om de hor open te houden. Door deze magneetjes is het ook mogelijk om horren voor schuine (Velux) ramen te plaatsen.

 • Scherpe prijzen

  Zeer concurrerende prijzen: 50% goedkoper dan de op maat gemaakte voorzet horren met aluminium profielen of rolhorren.

 • Voorzetraam

  Komt er veel kou door jouw (enkelglas) raam tijdens de winter en heb je veel last van condens? Omdat er metaalband op het kozijn is geplaatst vanwege de bevestiging van onze horren, kun je dit nu ook gebruiken om eenvoudig zelf en tegen geringe kosten een Plexiglas voorzetraam te maken die deze problemen kunnen voorkomen. Meer info – hier – .

 • Innovatief

  De innovatieve ideeën die zijn toegepast op onze producten, zijn vastgelegd bij het BBIE.

 • Informatieve links

  Kijk – hier – voor de muggenradar.
  Bekijk – hier – de uitzending Effectief Muggen Weghouden Uit Je Huis.

Reviews

Flexibele horren - vliegenramen Overall rating: ★★★★★ 4.7 based on 44 reviews
5 1

klik – hier – om de reviews te bekijken.

★★★★★
Bedankt voor de hor! Ben er erg blij mee. Zit super goed en makkelijk te monteren.
- Marloes

★★★★★
Vandaag onze horren binnen gekregen voor onze gehele woning we waren best een beetje huiverig om zo te bestellen zonder iets gezien te hebben maar toch de gok genomen, we waren er benieuwd want het moest echt perfect zijn aangezien onze woning helemaal verbouwd is en we het strak en professioneel wouden hebben.Nou dat is gelukt, wat een uitvinding is dit zeg, en het ziet er super netjes uit, je ziet bijna niet dat er horren voor de ramen zitten en ze zijn tot op de cm passend!!1 hor was kapot gegaan door de verzending maar dit word gelijk keurig opgelost en we krijgen een nieuwe.Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit echt aanraden!!!Heel fijn om straks een vlieg vrij huis te hebben.
- Annelies Bouman

★★★★★
Wij zijn erg tevreden over de horren met ritsen. Erg mooi zijn ze en de motage was heel eenvoudig, kortom : een aanrader!
- Dylano

★★★★★
Super slim, super makkelijk en nog fraai ook! Werkt perfect, prijs is prima en de levering verliep vlot! Ik ben gelukkig en mug-vrij :-)
- Nanno

★★★★★
We hebben er lang naar gezocht maar hier dus gevonden: voor ons dubbel raam met uitzetijzers een goede hor. Goede communicatie vooraf (tis een beetje lastig raam), goede levering en een fantastisch product. Mooi, gemakkelijk te plaatsen en het werkt! Enig commentaar: zorg dat jullie wat gemakkelijker te vinden zijn op internet.
- Vincent van der Voort