Contact / Bestellen


Je kunt hiernaast (hieronder op de mobiel) bij de Rekenmodule een  berekening maken en daarna – onder de berekening – en per hor – een offerte aanvraag voor jouw hor indienen. Ook meerder horren met dezelfde maat zullen apart ingediend moeten worden. Als je een offerte aanvraag hebt gedaan, kun je in het volgende scherm eventueel een aanvraag doen voor een volgende hor, en je e-mail adres en naam zijn daar dan al ingevuld.

Deze aanvragen zullen we met de eventuele kortingen als één aanvraag afhandelen. Hierna voeren we altijd extra controles op de maten met je uit, en pas na akkoord van jou wordt de bestelling daadwerkelijk geplaatst. Er kan dus eigenlijk weinig mis gaan.

Bestellingen van horren lopen dus niet via de shop en winkelwagen, maar gaat via ons contactsysteem via een offerte.

Heb je een vraag? Klik dan op onderstaand e-mail icoon en vul het formulier in.

Hiervan wordt een ticket aangemaakt in ons contact systeem die wij altijd binnen 8 uur zullen beantwoorden. Je kunt via dit Ticket eventueel nog één of meer foto’s toevoegen. Check altijd je SPAM-box als je geen bevestiging mail ontvangt!

Gebruik het e-mail formulier niet voor een offerte- of prijsaanvraag. Hiervoor kun je gebruik maken van de rekenmodule aan de rechterkant.
Wij doen geen telefonisch contact, dus graag ook geen terugbelverzoekjes indienen.


Je kunt ook contact met ons opnemen via:


  • Bekijk een eerder aangemaakte aanvraag (vanaf 2018) door het kenmerk in te vullen via – deze link
  • Bekijk een eerder aangemaakte aanvraag (van voor 2018) door het kenmerk in te vullen via – deze link

Rekenmodule