Magneet Bevestiging


Dit systeem bestaan uit magneetband op de hor en zelfklevend metaalband dat door de klant eenvoudig op het kozijn geplakt kan worden. De metaalband is wit van kleur en kan eventueel in de kleur van het kozijn geschilderd worden. Dikte van dit hor incl. rand is 5 mm. Breedte van het magneet en metaalband is 12 mm en wordt aan de binnenkant van de afwerkrand van 25 mm geplakt.

In sommige gevallen in vochtige ruimtes, kan het metaalband vanwege mogelijke roestvorming door ons behandeld worden. Geef dit dus door bij je bestelling (€ 4,00 extra).

Als je de hor met magneet bevestiging te ver opentrekt bij kleine ramen, kan deze loslaten omdat er dan te weinig magnetische aantrekkingskracht meer is. Dit kan voorkomen worden door middel van extra bevestigings-magneetjes aan de bovenkant, zie ook in het menu: Extra magneetjes. Deze magneetjes kunnen ook een oplossing zijn voor schuine (Velux) dak ramen. Deze moeten dan rondom bevestigd worden.

Dabo's Design Horren

Let op: als het metaalband van het kozijn verwijderd wordt, kunnen er foam resten achterblijven. Dit kan verwijderd worden, maar dit is wel een klusje. De eerste resten kunnen voorzichtig met een plamuurmes verwijderd worden. Daarna kan met wasbenzine de laatste lijmresten verwijderd worden.

Rekenmodule